top of page

TUINONDERHOUD PLESSERS, IN OOST VLAAMS-BRABANT: ALTIJD OP HET TEMPO VAN JOUW TUIN

OP MAAT IN OOST VLAAMS-BRABANT

Tuinonderhoud Plessers: de seizoenen wijzen de weg

Tuinonderhoud is een vak apart. Het vereist een aanzienlijke vakkennis en flexibiliteit. Er is immers geen andere leidraad dan het ritme van de seizoenen en de verwachtingen van de klant. Dat zijn dan ook de twee zaken die de richting aangeven bij Tuinonderhoud Plessers uit Hoegaarden. Bovendien blijft zaakvoerder Peter zijn kennis via voortdurende bijscholing verruimen.

Je tuin komt het best tot zijn recht als elke plant volgens de regels van de kunst wordt onderhouden en gesnoeid. Daar is een stevige knowhow en een goed stel groene vingers voor nodig. Want elk aspect van je tuin verdient de nodige aandacht. Beplanting, bomen, gras en verhardingen: ze vereisen allemaal een unieke verzorging en aanpak, vaak zelfs op een ander moment in het jaar.

ONDERHOUD VAN TUINEN MET SPECIALITEIT ENGELSE EN LANDSCHAPSTUINEN

Elke tuin is uniek. Bij Tuinonderhoud Plessers ben je aan het goede adres voor gericht advies over de beste onderhoudsaanpak voor jouw tuin. We kunnen dan ook bogen op een uitgebreide ervaring in het vak, die je verzekert van een service op hoog niveau. Jouw wensen zijn en blijven de basis van onze aanpak.

Eerst nemen we de tijd om jouw visie op je tuin te leren kennen. Dan stemmen we de frequentie van onze service af op wat jij verwacht. Tweewekelijks, maandelijks, halfjaarlijks of slechts eenmaal per jaar? Samen plannen we het onderhoudsplan in. Zo ben je er zeker van dat je tuin altijd prachtig verzorgd is. Ook als je zelf geen zeeën van tijd hebt om je tuin te onderhouden.

Tuinonderhoud Plessers (Hoegaarden) is gespecialiseerd in het onderhoud van Engelse en landschapstuinen. Deze prachtige, sierlijke pareltjes vereisen een speciale aanpak, die zaakvoerder Peter tot in de puntjes beheerst. Maar ook voor het onderhoud van andere soorten tuinen ben je hier natuurlijk van harte welkom.

WIL JE MEER WETEN? NEEM DAN CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK!

bottom of page